Tiki Yoga

– Tiki Yoga studio se bavi promocijom zdravih stilova života, edukacijom o mentalnom, fizičkom i duhovnom zdravlju putem časova joge više stilova i održavanjem predavanja, radionica, seminara, obuka i školica kako online tako i uživo.

– Pružamo Vam rad na sebi dizajniran i koncipiran tako, da ako se upustite u transformaciju bićete vođeni postepeno na najnežniji način i u skladu sa Vašim trenutnim mogućnostima.

– Tiki Yoga Vam pomaže da postanete osoba koja sama bira kako će joj život izgledati, a svi biramo zdravlje, radost, harmoniju i uspeh.

– U okviru studija Tiki Yoga možete izabrati online treninge, edukativne radionice, terapeutski rad, individualne i grupne časove, kurseve, seminare, terapeutske odmore i dr.

Tiki Yoga događaji

Svaki događaj u okviru Tiki Yoga studija osmišljen je sa ciljem da vam pomogne da se odmorite, naučite nešto novo, usvojite nove i zdrave navike kao i da nadjete vremena za sebe. Događaji kojima možete prisustvovati su radionice, seminari, predavanja, izleti, webinar-i, višednevna holistička putovanja, kampovi, povlačenja u sebe (takozvani „retreat“ koji opisuje rad na sebi tj. oslobađanje organizma i tela od nepotrebnog i vraćanje svom unutrašnjem biću), detox programi i detox vikendi.

Promocija knjige Kateta Usne u Negotinu

by Željka Zdravković

 

Utorak | 18. jun | od 19h

Lokacija: Javna biblioteka Boljevac

Joga časovi studija Tiki Yoga

Joga predstavlja prirodni put kojim hodamo, njeni rezultati se razvijaju nežno i postepeno, koraci se strpljivo grade, pored poverenja jača se samopouzdanje,
razvija se snaga volje, disciplina, osećaj vere i ljubavi koji su neiscrpni izvor snage za sva živa bića.

 

Joga za trudnice

Joga za trudnice, odnosno prenatalna joga je sistem vežbi prilagođen trudnoj ženi i potrebama njenog tela tako da pruža maksimum koristi uz bezbedno kretanje.

 

Power Joga

Moderan, prilagodljiv i veoma dinamičan stil joge koji Vas uči kako biti u skladu sa umom, telom i duhom. Kroz kretanje se suočavamo sa dubljim programima i izvlačimo na površinu emocije i obrasce ponašanja da bismo ih osvestili i otpustili sa nivoa tela.

 

Hatha Joga

Hata joga se bavi telom, umom i pranom (vitalnom energijom) te služi da se bolje povežemo sa samim sobom i onim što zaista jesmo, a to je čista energija i ljubav.

Raspored redovnih časova studija Tiki Yoga

Tiki Yoga Individualne seanse

Individualne seanse Vam pomažu da poboljšate svoje psihofizičko stanje,
rešite izvesne nedoumice, oslobodite se loših navika kao i emotivnih blokada.

 

Hipnoterapija

Terapija koja podrazumeva korišćenje hipnoze i psihoterapije u terapeutske svrhe, odnosno za pozitivan razvoj osobe. Jedna je od metoda koja se vekovima upotrebljava ne samo za psihičke poremećaje već i lečenje fizičkih bolesti.

 

Konsultacije za trudnice

Individualne seanse na kojima možete postaviti pitanja i dobiti odgovor u vezi emocija, vežbi, bolova, sedenja, spavanja kao i prihvatanja stanja u kom se možete naći tokom trudnoće, porodjaja i postporođajnog oporavka.

 

Vežbe disanja

Poboljšajte kvalitet života, osvestite se, oslobodite se nezdravih navika i suočite sa emotivnim problemima uz vežbe disanja (breathwork), koje su skup različitih jednostavnih tehnika disanja i imaju cilj da podignu imunitet, otklone emotivne i mentalne blokade i dovedu Vas u balans.

Stvarajte svoju budućnost, smanjite stres, postanite snažni i sposobni
jer svako od nas ima mogućnost da bude najbolja verzija sebe.

Radite na sebi i time inspirišite drage ljude oko sebe.

Tu smo da Vas podsetimo na Vašu veličanstvenu prirodu.
Na klik do mira i vitalnosti, pokrenite promenu sada.

Tiki Yoga

Stvarajte svoju budućnost, smanjite stres, postanite snažni i sposobni
jer svako od nas ima mogućnost da bude najbolja verzija sebe.

Radite na sebi i time inspirišite drage ljude oko sebe.

Tu smo da Vas podsetimo na Vašu veličanstvenu prirodu.
Na klik do mira i vitalnosti, pokrenite promenu sada.

Tiki Yoga

Tiki Yoga Programi

Postignite balans vašeg tela, poboljšajte koncentraciju, samopouzdanje, očistite organizam i
povećajte produktivnost putem tehnika, vežbi i drugih terapeutskih metoda.

 

Mentalna detoksikacija

Program Mentalne Detoksikacije je teorijsko-praktična obuka koja Vam daje set praktičnih vežbi i tehnika koje možete primenjivati bilo gde. Set mini vežbi za poboljšanje koncentracije, oslobađanje od napetosti, pripremu za važan sastanak, kao i brze tehnike za mentalno odmaranje i podizanje produktivnosti rada.

 

Mama se rađa

Program Mama se rađa predstavlja praktičnu edukaciju telesnog vežbanja i praktikovanja tehnika disanja, vizualizacije, osvešćivanja tela i njegovih potreba. Pruža mogućnost da se žena upozna sa svojim telom i procesom trudnoće, rađanja i majčinstva.

 

12 nedelja transformacije

Program Vam omogućava da se suočite sa doživljenim traumama i radite na oslobadjanju istih kroz pokret, vežbe, tehnike disanja i meditativne tehnike i pomaže da elimišete emotivne naboje kroz telo uz primenu teraputskog pokreta i tehnika disanja.

Iskustva članova Tiki Yoga studija

Budete u toku sa našim novostima i događajima!

Prijavite se na našu listu unosom
Vaše e-mail adrese.

Prijavite se

Galerija prethodnih dogadjaja i časova

Tiki Yoga Blog

Vrste Joge: Koji stil joge je za mene?

Različite vrste joge odgovaraju različitim starosnim grupama i nivoima mobilnosti. Neki od stilova joge su: Hatha, Power, Ashtanga, Kriya, Kundalini,…

Joga u trudnoći

Praktikovanje joge u trudnoći se pokazalo kao veoma dobar način da trudnica ostane u dobroj formi, održava svoje zdravlje i upotpuni…

Šta je joga?

Neki smatraju da je to skup telesnih vežbi, drugi da je samo mentalna discipina, treći veruju da na časovima samo sedimo i dišemo, a ima…