Power Joga Online Časovi

Kada kažemo Power Joga, može vas podstaći da mislite na različite oblike Joge i zbog toga i jeste teško definisati na šta se konkretno misli. Takođe se i različito naziva u različitim delovima sveta kao na primer ‘Power Vinyasa Yoga’, ‘Hot Power Yoga’ itd

power joga

Šta je zapravo Power Joga?

Power Yoga spada u moderan stil joge, prilagodljiv je i veoma dinamičan, uči nas da bez obzira na buku i užurbanost trebamo ući u “flow” i biti u skladu sa telom, umom i duhom… Kretanje nas suočava sa dubljim programima i izvlači na površinu emocije i obrasce ponašanja da bismo ih osvestili i otpustili sa nivoa tela.

Power Yoga je odlična kombinacija tradicionalnih asana i tehnika disanja koje utiču na buđenje naših unutrašnjih potencijala.

U pitanju su vežbe koje jačaju i oblikuju vaše telo, povećavaju fleksibilnost u zglobovima, jačaju kosti i podstiču njihovu izdržljivost, vrše detoksikaciju na nivou ćelija i jačaju otpornost vašeg organizma.

Power yoga je osmišljena tako da pokrene ceo telesni sistem koristeći metodu neprekidnog kretanja i prelaska iz jedne u drugu asanu. Ovaj tip joge spada u intenzivan trening jer pored izazovnih položaja radi i na razvijanju mentalne snage i volje.

Odakle potiče i kako je nastala
Power Joga?

Power joga je bilo koji od nekoliko oblika energičnog stila Vinyasa joge koji se razvio kao vežbanje u Americi devedesetih godina. Ovo uključuje forme izvedene iz Ashtanga Vinyasa joge i oblike izvedene iz Bikram joge.

Termin „Power Yoga’’ odnosno ‘’moćna joga“ postao je popularan sredinom 1990-ih kada su dva američka učitelja joge, koji su učili sa Ashtanga guruom, počeli da ono što su naučili čine više dostupnijim studentima sa zapada. Takođe su želeli da se odmaknu od krute sekvence Ashtanga, koja se praktikuje kao unapred određena serija poza koje se uvek rade istim redosledom.

Prednosti koje Power Joga nudi svojim vežbačima

Povećava tonus i oblikuje mišiće
Povećava fleksibilnost i mobilnost u zglobovima
Vraća telu gipkost
Jača zglobno-koštani sistem
Poboljšava koordinaciju između disanja i pokreta
Vraća i obnavlja energiju u telu
Povećava koncentraciju
Smanjuje i otklanja stres
Stabilizuje krvni pritisak
Poboljšava cirkulaciju i ubrzava metabolizam

 • null

  Šta da očekujete na časovima Power Joge u okviru Tiki Yoga studija?

  Časovi ovog tipa joge će se u velikom razlikovati od učitelja do učitelja. Na časovima Power Joge u okviru Tiki Yoga studija, možete očekivati snažan trening koji sagoreva kalorije i pomaže vam da ostanete u formi, oblikuje telo i gradi funkcionalne mišiće.

  Ujedno, možete očekivati intenzivne tehnike disanja i vežbe snage koje jačaju srce i dovode veću količinu kiseonika do svakog organa. Čas završavamo relaksacijom koja harmonizuje energiju i stabilizuje je u telu. Nakon časa se vežbači osećaju osnaženo, okrepljeno i puni energije.

 • null

  Za koga su online časovi Power Joge?

  Online časovi Power joge su za aktivne ljude, ljubitelje dinamičnog načina vežbanja. Bilo da ste muškarac ili žena, granice u godinama za ovaj vid vežbanja nema. Pogodna je za ljude koji nemaju povrede i teža zdravstvena stanja, mada se intenzitet može prilagoditi svakom pojedinom vežbaču, suština je da vežbač bude svestan svojih ograničenja i odabere stil vežbanja koji odgovara njegovim mogućnostima.

  *NAPOMENA: Ne preporučuje se trudnicama zbog velike telesne i emotivne detoksikacije.

 • null

  Termini održavanja i trajanje online Power Joga časova?

  Power Joga online časovi održavaju se u dva termina tokom radne nedelje i to: utorakom i četvrtakom od 10h, nakon časa dobijate video materijal u zajedničkoj grupi. Svaki čas traje 60 minuta.

 • null

  Šta je potrebno od opreme za prisustvo na Power Joga časovima?

  Da biste se potpuno prepustili vežbanju, potrebno je da obučete udobnu i rastegljivu odeću koja bi vam omogućila da izvodite poze bez ikakvih poteškoća. Takodje vam je potrebna prostirka, flašica vode, telefon ili kompjuter za praćenje časova i sat vremena vašeg slobodnog vremena u najmirnijem kutku vašeg doma.

 • null

  Cena Power Yoga online časova

  Mesečna članarina Power Yoga online časova iznosi 2500 din / 20 eura i podrazumeva 12 termina mesečno u unapred predviđenom terminu. Članarina važi samo za aktuelan mesec u kome se uplaćuje i ne prenosi se na naredni ukoliko vežbač iz ličnih razloga nije prisustvovao časovima.

 • null

  Kako mogu da se učlanim u grupu za časove joge Power?

  Doniranjem mesečne članarine i slanjem potvrde o uplati na naš e-mail, učlanjujete se u grupu za časove joge Power. Za načine uplate vaše mesečne članarine kliknite ovde.

  Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem info telefona 061 133 72 60 ili putem mejla zeljka@tikiyoga.com.

Power Joga iskustva

Pogledajte šta su naši prethodni članovi,
rekle o Power Joga vežbama: