Tiki Yoga događaji

– Tiki Yoga događaji osmišljeni su sa ciljem da vam pomognu da se odmorite, naučite nešto novo, usvojite nove i zdrave navike kao i da nadjete vremena za sebe. Iako ste se navikli na ubrzanu svakodnevicu, stresan način života, nezdravu ishranu, spavanje od 5-6 sati dnevno, uz dogadjaje u organizaciji Tiki Yoga studija imaćete priliku da probate kako to izgleda usvojiti navike koje će vaš organizam i vaše telo voleti.

– Događaji kojima možete prisustvovati su radionice, seminari, predavanja, izleti, webinar-i, višednevna holistička putovanja, kampovi, povlačenja u sebe (takozvani „retreat“ koji opisuje rad na sebi tj. oslobađanje organizma i tela od nepotrebnog i vraćanje svom unutrašnjem biću), detox programi i detox vikendi.

Promocija knjige Kateta Usne u Boljevcu

by Željka Zdravković

 

Utorak | 18. jun | od 19h

Lokacija: Javna biblioteka Boljevac

Kakve sve dogadjaje organizuje Tiki Yoga?

– Tiki Yoga organizuje događaje kako online, tako i u unapred dogovorenim prostorima, a i u prirodi. Vrste događaja kojima možete prisustvovati su radionice, seminari, predavanja, izleti, webinar-i, višednevna holistička putovanja, kampovi, povlačenja u sebe (takozvani „retreat“ koji opisuje rad na sebi tj. oslobađanje organizma i tela od nepotrebnog i vraćanje svom unutrašnjem biću), detox programe i detox vikende.

– Prisustvom na ovim događajima možete naučiti kako da izbalansirate svoje telo, um i dušu, povećate motivaciju, koncentraciju i unutrašnju vitalnost, usvojite nove dnevne rutine i razvijete bolji odnos sa okruženjem.

– Takođe Vam može olakšati da uspostavite nove životne navike, počnete da vežbate i da osluškujete svoje telo.

 • null

  Šta mogu očekivati od Tiki Yoga dogadjaja?

  Na događajima koje organizuje Tiki Yoga možete očekivati čišćenje i prepuštanje uma, tela i duha uz različite načine i postupke kao što su joga, meditacija, tehnike disanja, vežbe vizualizacije, detoksikacije, telesne vežbe i zdrav način ishrane. To su samo neki od elemenata koji se praktikuju u procesu transformacije i koji mogu poboljšati Vaše psiho-fizičko zdravlje i Vašu autentičnu prirodu.

 • null

  Za koga su dogadjaji Tiki Yoga?

  Tiki Yoga događaj su namenjeni osobama koje žele promenu u svom životu i spremni su da unapredjuju svoje telo, da rade sa svojim emocijama i da treninraju um da radi za njih. Dobro zdravlje i zdrav način života su međusobno povezani ali su dve različite stvari koje idu jedna uz drugu.
  Ako je dobro zdravlje krajnja odrednica, onda je zdrav način života skup navika i ponašanja kako do tamo stići, dok je blagostanje, stanje uma. Zdrav način života je više fokusiran na fizičko zdravlje, dok blagostanje naglašava mentalno i emocionalno zdravlje. Tiki Yoga vam na svojim događajima otkriva male tajne kako da ostvarite proces transformacije i napravite promenu u svom životu.

 • null

  Zasto su Tiki Yoga dogadjaji nesto čemu treba prisustvovati?

  Jedan od razloga zašto treba prisustvovati na nekom od događaja Tiki Yoge jeste učenje i primena seta tehnika i metoda, koje kasnije možete i sami praktikovati kako biste poboljšali svoje zdravstveno stanje, način života, usvojili nove životne navike, počeli da vežbate i kako biste upoznali nove ljude sličnih interesovanja.

 • null

  Kako da saznam raspored održavanja Tiki Yoga dogadjaja?

  Prijavljivanje i učestvovanje na Tiki Yoga događajima je veoma jednostavno. Možete pratiti objave na našem Instagram ili, Facebook profilu, kao i na web sajtu, a možete se i registrovati u našu bazu putem email-a kako bismo vas obavestili o narednim dogadjajima.

 • null

  Kako da obezbedim svoje mesto na događaju?

  Za svaki budući dogadjaj, vidno će biti istaknuto na koji način se možete prijaviti i obezbediti Vaše mesto na istom.

Galerija prethodnih dogadjaja i časova

Dani joge 2023.

Međunarodni dan joge, ima za cilj promovisanje mira, harmonije između čoveka i prirode, holističkog pristupa zdravlju i zdravim životnim stilovima.

Vesela Venera

Pozivnica za sve one koji žele da osete svoje telo i prisete se svoje vredosti. Venera u telu govori o osećaju voljenosti, podržanosti, odnosu prema…

Majka rađa kulturu

Stručni predavači su govorili o uticaju kulture i ranom razvoju ličnosti deteta u prenatalnom periodu i prvoj godini rođenja.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.